Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Neki nem munka, hanem hivatás a pálya Nyomtatás E-mail

Szigorú és következetes tanító, de szigorú és következetes önmagával és kollégáival szemben is. Mindig felkészülten lép be az osztályterembe. Veleszületett tehetséggel kezeli a napi problémákat. Nincsenek fegyelmezési gondjai, mindig megtalálja a megfelelő hangot a tanítványaival. Hol könnyed, laza szófordulattal, humorral, de ha kell, szigorral tart rendet és fegyelmet a tanórákon.  Példát mutat mindenkinek, és ezt elvárja másoktól is. Munkatársai, tanítványai szeretik, becsülik szakmai tudását, segítőkészségét.

Közel három évtizedes példamutató oktató – nevelő munkája elismeréseként Csontosné Bodnár Gyöngyi megkapta a KÖZTÁRSASÁG ELNÖKÉNEK DÍSZOKLEVELÉT ÉREMMEL kitüntetést .

Bővebben...
 
A központi írásbeli vizsga lebonyolításával kapcsolatos információk Nyomtatás E-mail

Az írásbeli vizsga helye: Eger Barkóczy u. 5.

Az írásbeli vizsga időpontja: 2012. január 21-én 10 órától.

A jelenlévők ellenőrzése érdekében a tanulók fényképes igazolvány hozzanak magukkal!

A diákokat kérjük, hogy 9:30-kor foglal ják el helyeiket a tantermekben.

Az írásbeli felvételi vizsga során – körzőn és vonalzón kívül – semmiféle segédeszköz (pl. számológép) nem használható. A felvételi feladatlapokat tollal kell kitölteni.

A felvételi eredményét közlő értékelő lapot az a gimnáziumunkban  (Eger Barkóczy u 5.) 2012. január 31. 8:00-16.00 között vehetik át személyesen vagy meghatalmazott által, a dolgozatok megtekintésével egy időben.

A felvételi vizsga feladatlapjai és javítókulcsai 2012. január 21-én 13 órától a www.oh.gov.hu honlapon megtekinthetők.

 

 
Bett show Nyomtatás E-mail

A problémamegoldás, a kritikus gondolkodás és a hatékony kommunikáció—ezek azok a készségek melyek a 21. században a sikeres életpályákhoz szinte  már elengedhetetlenek. A digitális oktatás önálló munkára sarkallja a diákokat, ösztönzi őket arra, hogy saját kreativitásukkal, gondolkodásukkal részt vegyenek a tanórán, és ne csak passzív befogadó félként hallgassák a tanárokat. Iskolánk célja, hogy diákjaink is elsajátítsák az aktív részvétel adta készségeket, és hasznos tudással a fejükben hagyják el az iskolapadot.

Bővebben...
 
Tájékoztatás a Bartók Béla téri iskola építési munkáival összefüggő változásokról Nyomtatás E-mail

A tájékoztatás itt olvasható!

AZ intézmény megközelíthetősége 2012.

Új Bartók téri épitmények.

 
Sándor József igazgató úr elismerő oklevelet vehetett át Nyomtatás E-mail

a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Országos Elnökségétől a szövetség megalakulásának 20. évfordulója alkalmából a nemzeti közösségért, megmaradásért végzett áldozatos közéleti és oktató-nevelői tevékenysége elismeréseként.

Gratulálunk a díjhoz!

 

Bővebben...
 
Gál Sándor 2011. november 29.-én sikeresen megvédte doktori disszertációját Nyomtatás E-mail

a Kijevi Nemzetközi Nyitott Egyetemen

(International Open University -Академія управління персоналом)

Doktori disszertációjának címe: Педагогічні оcнови запровадження портфоліо у професійній підготовці вчителів (Pedagogical bases of introduction of portfolio in the professional preparation of teachers). 

A portfólió bevezetésének pedagógiai alapjai a tanárképzésben.

Gratulálunk kollégánknak, aki elsőként doktorált le intézményünkből! 

Bővebben...
 
A LÁNY KÉZILABDA CSAPAT SZÉP SIKERE Nyomtatás E-mail

Komoly eredményt ért el iskolánk gimnáziumi lány kézilabda csapata a diákolimpia országos elődöntőjében - ezüstr érmet szereztek sportolóink.

Bővebben...
 
Kitüntetések, kinevezések, díjak átadására Nyomtatás E-mail

A Főiskolán hagyományosan megrendezett év végi fogadáson 2011. december 21-én kitüntetések, kinevezések, díjak átadására került sor.
2011-ben PhD doktori fokozatot szerzett kollégánk, Gál Sándor.

Fényképek megtekinthetők a itt.

Hagyományosan, az évzáró fogadáson adják át a kitüntetést azon munkatársainknak, akik több mint 25 éven át dolgoztak kiemelkedő eredménnyel pedagógusi vagy oktatói munkakörben. 2011-ben nyugállományba vonulása alkalmából a Pedagógus Szolgálati  Emlékérem kitüntetést vehette át:

Bővebben...
 
Nagyszerű hangulatú gombavató Nyomtatás E-mail

December 16-án - mint minden évben az adventi készülődés hangulatában – ünnepélyes keretek közt a végzős gimnazisták estélyi ruhájára felkerült a gomb a Hotel Egerben.

Képek megtekinthetők a fényképalbumban.

Bővebben...
 
Karácsonyi varázs az Idősek otthonában Nyomtatás E-mail

Már hagyomány, hogy a 3. a osztályosok osztályfőnökükkel, Csontosné Bodnár Gyöngyivel jeles napokon felkeresik a Petőfi úti Idősek Otthonának lakóit. Advent utolsó előtti hetében is ez történt. Szívet melengető történetek felelevenítésével, karácsonyi dalokkal, versekkel, tánccal, fuvolaszóval kedveskedtek a gyerekek a megfáradt, gyakran betegeskedő néniknek, bácsiknak, akik nagyon meghatódva együtt énekeltek velük. Tavasszal egy vidám húsvéti műsorral ismétlődik a találkozás.
További képek a fotóalbumban megtekinthetők.

Bővebben...
 
Lázár Attila betlehemes játéka Nyomtatás E-mail

Sokszor megcsodálhattuk már Lázár Attila bábszínművész előadásait. A karácsonyi készülődés idején a betlehemi történetet keltette életre a Bartók téri alsó tagozatosoknak. Ő volt egy személyben Mária, József, a „Három királyok”, a pásztorok, a fogadós, sőt még maga Heródes is. Előadás közben szép karácsonyi dalokat énekelt, játszott lanton, kobzon és büröksípon. A fényképek arról árulkodnak, hogy a szép bibliai történet és a fergeteges bábjáték nagyon elvarázsolta a nézőközönséget.

Bővebben...
 
50 éves a Bartók téri iskola Nyomtatás E-mail

Jeles nap a mai iskolánk életében, ugyanis 1960. szeptember 15-én nyitotta meg kapuit az Bartók téri Általános Iskola, melynek így most az 50. évfordulóját ünnepelhetjük.

Fényképek megtekinthetők a fényképalbumban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 41 Következő > Utolsó >>

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1316
mod_vvisit_counterHéten16197
mod_vvisit_counterHónapban64553
mod_vvisit_counterÖsszes4453743

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink