Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Minden AMInk van Nyomtatás E-mail
A művészeti iskolában, a tánctermek hűs parkettáján, a rajztermek maszatos padjain, a számítógépek monitorai mögött, a hangszerek mellett a kottatartót bűvölve nap mint nap csodálatos dolgok születnek a különféle foglalkozásokon. Ezt a sokszínűséget tükrözte az az úgynevezett témanap, ahol a különféle tanszakok mutatkoztak be alkotásaikon keresztül. Az idén is rengeteg szép eredményt értek el növendékeink és az őket tanító pedagógusok. Plakátpályázat, festészeti verseny, animáció, nép - és moderntánc megmérettetéseken szerepeltek sikerrel diákjaink.
Bővebben...
 
Tájékoztatás a tankönyvtámogatásban részesülő tanulók részére Nyomtatás E-mail
A tankönyvtámogatásban részesülő tanulóknak a törvény értelmében az 2014/2015-ös tanévre kikölcsönzött tankönyveket személyesen, név szerint kell leadni az iskolai könyvtárakban.
Az érettségiző tanulók legkésőbb a szóbeli érettségi napján kötelesek visszaadni a kölcsönzött könyveket, dokumentumokat!


A Barkóczy utca iskolai könyvtárába:
2015. június 8., 9., 10. és 12-én 7.30-tól 11. 00 óráig és 13.00-tól 16 óráig lehet visszahozni a tankönyveket.
Tehát csütörtök kivételével naponta várja a tankönyveket: Albert Anikó könyvtárostanár.

A Bartók téri iskolai könyvtárba:
hétfőtől, péntekig 7. 30-tól 11. 00 óráig és 13.00-tól 16 óráig várja vissza a kikölcsönzött könyveket, tankönyveket: Karásziné Szűcs Marianna könyvtárostanár.

Bővebben...
 
Vendégek Csehországból Nyomtatás E-mail
Ismét iskolánkban vendégeskedtek a csehországi testvériskolánk diákjai Kutná Horából. A jókedvű csapat négy napot töltött Egerben, és egy percet sem unatkoztak. Megismerkedtek városunk nevezetességeivel, lubickoltak a strandon, kirándultak a Siroki várhoz, Parádfürdőre, és kipróbálták a demjéni barlangfürdő csúszdáit. Diákjaink családjai látták vendégül a 18 cserediákot, akiket már ismerősként fogadhattak, hiszen tavaly ősszel az egriek látogattak csehországba. A programot egy fergeteges hangulatú diszkó zárta, ahol a közös nyelv az angolon kívül a tánc volt. Reméljük, hogy még sok hasonló „cserét” szervezhetünk a jövőben.
Ahoj Kutná Hora, hamarosan találkozunk!
 
Siker után még nagyobb siker Nyomtatás E-mail
Miután pénteken a Környezetismereti-környezetvédelmi vetélkedőn ért el csapattársaival országos 4. helyet Dobi Dorina Lili, a 6. a osztály tanulója, szombaton (május 16-án) már az Alapműveleti Matematikaversenyen jeleskedett. Itt a döntőn minden megye 1. helyezettjét hívták be a vetélkedő utolsó megmérettetésére. Igen nehéz feladatsor megírása után nagy izgalommal várta az eredményhirdetést, ahol végül a dobogó harmadik fokára szólították fel. Felkészítő tanára Tóthné Szük Erzsébet volt.
Gratulálunk a szép sikerhez!

 
Aranyos Aranyalmák Nyomtatás E-mail
Országos dicsőséget szereztek iskolánknak az Aranyalmák, a Túlélők és a Színes Falevelek május 15-én, a Miskolcon megrendezett Környezetismeret- Környezetvédelem országos csapatversenyen. A döntőbe minden évfolyamból csak a 10 legmagasabb pontszámot elérő csapat jutott be, köztük az Gyakorlóiskolát képviselő lelkes diákok. A szorgalmas munka meghozta a gyümölcsét, mondhatni beértek az Aranyalmák, hiszen a tavalyi előkelő második helyezést idén a dobogó legfelső fokára cserélték, megnyerték a versenyt. A 3.c. osztályos lányok Orosz Anna Izabella, Román Jázmin, Román Lilla és felkészítő tanítójuk, Dr. Harsányi Mihályné tanítónő boldogan vették át a serleget.
Bővebben...
 
Nem találtak legyőzőre kézilabdás lányaink az Erima Gyermekbajnokság szezon végi mérkőzésén Nyomtatás E-mail
Május 16-án szombaton rendezték meg az Erima Gyermekbajnokság U-10-es korcsoportjának szezon végi utolsó mérkőzését a Neumann Gimnáziumban. Az Eszterházy KFSC U10-es lányai kiváló játékkal mindkét mérkőzésen győzedelmeskedtek. Kurucz Aida lelkesedésével és kiváló játékával szinte hátán vitte a csapatot. A két mérkőzésen 21 gólt lőtt. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott még a kapuban Nagy Alexa, aki egyre jobb formában véd a csapatban. A lányok kitettek magukért, mindenki igyekezett a legjobb tudását nyújtani. Kiváló védekezésünkkel sikerült mindkét mérkőzést megnyernünk. Ezért dicséret a lányoknak!
A csapat felkészítője: Ódor Viktória  testnevelő-edző
A csapat tagjai: Losonszi Anna, Holló Fanni, Kovács Petra, Sós Bíborka, Kurucz Aida, Szabó Szilvia, Szabó Petra, Tóth Marina, Nagy Alexa, Zsunyi Luca, Nagy Diána,  Almádi Amira, Kőszegi Lili

Bővebben...
 
Megállíthatatlanok táncos lányaink Nyomtatás E-mail
A versenyszezon közepén töretlen lelkesedéssel és aktivitással vetik bele magukat minden egyes megmérettetésbe az AMI táncos növendékei. Szorgalmuk, kitartásuk, emberfeletti energiájuk és a tánc iránti szeretetük megmutatkozik eredményeikben is. Legutóbb a Magyar Látványtánc Sportszövetség Országos Bajnokságáról tértek haza csupa aranyéremmel. A versenyre benevezett összes produkció, mind a 4 koreográfia  - Dia Nous- amit a lélek a testtel tesz Stefán Laura szólója (junior),a Quadrum-a belső kert Jacsó Anna szólója (felnőtt), a Porfürdő Szabó Gabriella és Jacsó Anna duett (felnőtt) és a  Leviathan (felnőtt formáció) -  aranyat ért. Gratulálunk a lányoknak és felkészítőjüknek, Gulyik Judit táncpedagógusnak!
 
10 éves jubileum Nyomtatás E-mail
Az egykori 2-es és 4-es iskola egyesítésének 10 éves jubileumát ünnepeltük az elmúlt héten. Számos rendezvény, verseny, program kapcsolódott az évfordulóhoz. Kedden a sporté volt a főszerep. A legkisebbek játékos kölyökatéltikai vetélkedőn vettek részt, míg a felsősök focibajnokságon mérték össze tudásukat. A gimnazisták vegyes tanár-diák csapatként néztek farkasszemet egymással a röplabdahálón keresztül. Szerdán versmondó versenyt szervezett a magyar munkaközösség minden korosztálynak. A legkisebbek a Bartók téren mondhatták el kedvenc verseiket, meséiket, a felső tagozatosok és a gimnazisták pedig a Barkóczy utcában adták elő produkciójukat.
Bővebben...
 
3 hely az Országos Festészetversenyen! Nyomtatás E-mail
Takács Lejla Fanni, iskolánk Alapfokú Művészeti Iskolájának növendéke országos 3. helyezett lett a hatodik alkalommal megrendezett Országos Festészetversenyen. A megmérettetés célja az volt hogy feltérképezzék az alapfokú művészeti iskolák képző - és iparművészeti ágán tanuló diákok tehetségének, vizuális gondolkodását, megismerjék és értékeljék alkotásaik esztétikai igényességét és kreativitását. A több előzetes fordulóból álló versenyre 57 intézményből összesen 634 pályamunka érkezett be, ebből a hatalmas anyagból választotta ki a versenybizottság az előzsűrizés során azt a 122 tanulót, akik részt vehetnek a verseny döntőjén Budapesten.
Bővebben...
 
Tájékoztató az ingyenes nyári étkeztetés lehetőségéről Nyomtatás E-mail
Tisztelt Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázati felhívása 2015. évben is lehetővé teszi a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő kiskorú gyermekek ingyenes nyári étkeztetését. Az erről szóló tájékoztató levelet innen tölthetik le.
 
 
Miénk a Tér! Nyomtatás E-mail
Ismét diákok serege özönlötte el a Forrás Gyermek és Szabadidőközpontot. A Miénk a Tér elnevezésű összművészeti versenyen minden vállalkozó szellemű gyermek megmutathatta miben tehetséges. Iskolánk tanulói, az Alapfokú Művészeti Iskola növendékei rendszeres résztvevői a fesztiválnak. Legtöbbjük rutinos versenyzőként lépett a Forrás Gyermek és Szabadidőközpont színpadára, de akadt olyan kis táncos is, aki először állt a rivaldafényben. A sok munka és gyakorlás meghozta gyümölcsét, rengeteg dobogós helyezéssel, sok elismerő értékeléssel és egy jó hangulatú programból nyert értékes tapasztalattal tértek haza növendékeink. Nekik és felkészítőiknek is szívből gratulálunk!
Bővebben...
 
Országos Döntőben a IV. korcsoportos lányok Nyomtatás E-mail
Május 12-én rendezték Gödöllőn a röplabda Diákolimpia Országos elődöntőjét, ahol Heves megyét iskolánk csapata képviselte. A Gyakorlóiskolás lányok nagy elszántsággal indultak a versenyre, hiszen ahhoz a gödöllői csapathoz látogattak, akik 3 héttel ezelőtt sérülések miatt kiejtették a Városi Sportiskola színeiben induló csapatunkat az országos Gyermek Bajnokság 6-os döntőjéből. Közel 2 órás küzdelmes mérkőzésen, időnként parádés játékkal kerekedtek felül a biztos továbbjutás reményében induló gödöllőieken. Miskolc csapatát simán verték a lányok, így június 4-7-ig Debrecenben küzdhetnek a legjobbak között, a Diákolimpia Országos Döntőjében.
Bővebben...
 
KÖRNYEZETISMERET CSAPATVERSENY 2015 Nyomtatás E-mail
2015. május 5-én Felsőtárkányban rendezte meg a Heves Megyei Pedagógiai Intézet a 4-5. évfolyam részére meghirdetett környezetismereti csapatversenyt. A megmérettetés témája az Aggteleki Nemzeti Park és az év (2015) élőlényeinek ismerete.
Intézményünkből 2 csapat versenyzett. A 4. b osztály csapata az 5. helyen végzett. A csapat tagjai: Kocsik Eszter, Kovács Ádám és Murányi Réka, felkészítőjük Göncfalviné Cseh Éva.
A 4. a osztályt Bessenyei Sára, Nagy Luca Sára és Zsunyi Luca képviselte. Ők a 12. helyen zárták a versenyt. Felkészítőik: Dr. Kis-Tóth Lajosné és Nagyné Jakab Andrea.
Gratulálunk!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1276
mod_vvisit_counterHéten16157
mod_vvisit_counterHónapban64513
mod_vvisit_counterÖsszes4453703

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink