Skip to content
Jól sikerült a hétvége a fiú röplabdásoknak! PDF Nyomtatás

Fárasztó, de sikeres hétvégén vannak túl iskolánk III.kcs-os fiú röplabdásai. Szombaton a nyíregyházi Kazinczy-kupán...

–a körmérkőzések során mindössze egy vereséget begyűjtve- II.helyezést ért el csapatunk, nagyon megszorongatva az idén több versenyt nyerő kunhegyesi fiúkat.

Vasárnap a Kalocsán megrendezett „Amatőr” Országos Diákolimpián sikerült két hetet követően duplázni, azaz a  nagyobbak veszprémi sikere után az 5-6. osztályosok között is iskolánk nyerte a bajnoki címet. 

 

Végeredmény- Kazinczy-kupa:

    1.    Kunhegyes

    2.    EKF Gyakorlóiskola, Eger

    3.    Nyíregyháza „A”

    4.    Szolnok

    5.     Nyíregyháza „B”


Végeredmény- III.kcs-os „Amatőr” Országos Diákolimpia:

  1. EKF Gyakorlóiskola, Eger

  2. Sümeg

  3. Kaposvár

  1. Kalocsa 

A csapat tagjai: Dén Zoltán, Kovács Bence, Marsalkó Kristóf, Kiss Ádám, Ivancsó Balázs, Árvai Péter, Mákos Attila     Testnevelő: Vincze Tamás

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1382
mod_vvisit_counterHéten6914
mod_vvisit_counterHónapban23879
mod_vvisit_counterÖsszes3265308

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink