Skip to content
IPAD program iskolánkban PDF Nyomtatás

Gyakorlóiskolánk az idei tanévtől új szemléltető módszertani kísérletbe kezdett. Ennek fő célja olyan táblagépek (iPad 2) bevonása az oktatásba, melyek színes, érintőképernyős, wifi-vel ellátott eszközök, s számos oktatást segítő alkalmazás érhető el rajtuk. Az idei tanévtől az Eszterházy Károly Főiskola Médiainformatika Intézete és az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola 8.c osztályának diákjai és tanárai próbálhatják ki először az új gépeket.

Fényképek megtekinthetők itt.

A gyerekek nagy izgalommal várták, hogy kezükbe vehessék azokat, hiszen a tavalyi évben kipróbált CMPC és e-book eszközök felkeltették érdeklődésüket. Az átadásra 2011. szeptember 21-én került sor a Gyakorlóiskola Bartók téri épületében. A rendezvényen Dr. Kis-Tóth Lajos általános és fejlesztési rektorhelyettes Úr, Sándor József igazgató Úr, Soós Tamás Úr, az Informatikai Központ főigazgatója és Vinnai János Úr, a Szinvanet Kft. képviselője mondott beszédet, az eszközöket pedig Varga Tamás informatikus ismertette a jelenlévő diákokkal és tanárokkal.

Jó munkát és eredményes tanévet kívánunk az új iPad 2-vel!

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa877
mod_vvisit_counterHéten1720
mod_vvisit_counterHónapban38989
mod_vvisit_counterÖsszes3120794

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink