Skip to content
Cseh Open PDF Nyomtatás

Február 28-29-márc.1-én rendezték meg Csehországban Zlinben  a serdülők, juniorok és felnőttek nemzetközi aerobik versenyét. Egerből a Szent-Györgyi DSE versenyzője Tóth Réka

Junior válogatott csapatban a múlt évi világkupa győztes szarvasi csapat négy versenyzőjével és egy pécsi versenyzővel együtt alakított közös válogatott csapatot. Ódor Viktória edző tanítványa kiválóan szerepelt a versenyen, ahol második helyezést szerzett a válogatott csapatban, ezzel is növelve Eger hírnevét. Köszönjük Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának és az Agria Credit Bt-nek a versenyző támogatását ! A következő megmérettetés a Szlovák Open lesz.

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1382
mod_vvisit_counterHéten6914
mod_vvisit_counterHónapban23879
mod_vvisit_counterÖsszes3265308

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink