Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Angol szakkörösök a Megyei Könyvtárban PDF Nyomtatás

Az angol nyelvű tehetséggondozó szakkör tagjai 2010. január 26-án a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárba látogattak. A csoport tagjai részt vesznek a British Council és a Megyei könyvtár által meghirdetett programban, melyben a könyvtár brit gyűjteményéből kell három könyvet elolvasnia minden tanulónak, majd az ezekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolnia.

 

A gyerekek a British Council igazoló matricáit  gyűjtik, és sorsoláson vesznek részt, ahol angol nyelvű könyveket illetve egy iPod nanót is nyerhetnek. Ez a program fejleszti angol nyelvű olvasási készségüket és az angol klasszikusok olvasása által elkezdhetik az angol irodalom megismerését is.

 

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa936
mod_vvisit_counterHéten3749
mod_vvisit_counterHónapban12068
mod_vvisit_counterÖsszes3829854

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink