Skip to content
Aerobik Országos Magyar Bajnokság Kupadöntője PDF Nyomtatás

2010. december 4-én rendezték meg Budapesten az Országos Magyar Bajnokság Kupadöntőjét basic aerobik sportágban. Iskolánk tehetséges diákjai is részt vettek Ódor Viktória Tanárnő felkészítésével, s rendkívül jól szerepeltek.

 

2db aranyérem,1 db ezüstérem,és 1db bronzérem volt a verseny eredménye. Ódor Viktória tanítványai kitettek magukért, mivel a döntőbe jutott 5 egységből 4 egység érmet szerzett. Különösen jó teljesítményt nyújtott Tóth Boglárka és Szabó Réka, akik egyéniben a kupadöntőn is megőrizték bajnoki címüket, illetve az  Eszterházysok triója, akik ismét 2. helyen végeztek. A verseny nagyon izgalmas volt, minden korcsoportban és kategóriában a legjobb 6 egység került a döntőbe. Összesen 112 gyakorlatot láthattak a nézők, és ami a verseny  színvonalát  még emelte, hogy az erdményhirdetés  után híres  fitnessguruk tartottak fitness órákat a gyerekeknek és a közönségnek. A gyerekek találkozhattak többek között Katus Attilával, Schobert Norbival és Rubint Rékával is. Mindenkinek élményteli nap volt ez a szombat.

A versenyen iskolánkat a TÁMOP-3.4.3-08/2-2009-0030 számú "Komplex tehetségfejlesztő programsorozat az Eszterházy Károly Gyakorlóiskolában" című pályázat aerobik tehetséggondozó sportkör tanulói  képviselték.

 

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1782
mod_vvisit_counterHéten4660
mod_vvisit_counterHónapban31322
mod_vvisit_counterÖsszes3272751

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink