Skip to content
Diákolimpiai ezüst a Gyakorlóiskola fiú röplabdásainak PDF Nyomtatás

Péntektől vasárnapig Miskolcon rendezték a IV.kcs-os röplabda diákolimpia országos döntőjét. A fináléba kerülő legjobb nyolc iskolai csapat közül kiemelkedett az egri Eszterházy Gyakorlóiskola, a kunhegyesi Kosssuth, illetve két kecskeméti intézmény csapata. A legjobb négy között ádáz küzdelem alakult ki, melyeket követően a gyakorlóiskolások a kecskeméti Arany J. iskola csapatával döntőt játszhattak. 

A vasárnapi, mindent eldöntő összecsapáson aztán igazi finálénak lehettek szemtanúi a szép számban megjelent szurkolók. A nagy lendülettel kezdő egri fiúk a játszma végén fordítva megnyerték az első felvonást, ezt követően azonban a kecskemétiek okosan használták ki nagyobb ütőerejüket a széleken, amivel 3:1 arányban diadalmaskodtak közel másfél órányi játék után. Teljesítményükre a gyakorlósok is büszkék lehetnek, hisz az általános iskolások legnagyobb kategóriájában - a tavalyi bronzérem után – eddigi legszebb sikerüket érték el.

Végeredmény:

  1. Kecskemét-Arany
  2. Eger- Eszterházy Gyakorlóiskola
  3. Kecskemét-Vásárhelyi
  4. Kunhegyes
  5. Dunaújváros
  6. Debrecen
  7. Igal
  8. Kazincbarcika

A Gyakorlóiskola csapatának játékosai: Árvai Péter, Barta Dávid, Dén Zoltán, Kovács Bence, Mákos Attila, Nagy Bendegúz, Pál Dominik, Pintér Vencel, Ráki Dániel, Varga Gergő   Testnevelő: Vincze Tamás

A döntő legeredményesebb centerének az egri Kovács Bencét, míg védekezőjének Mákos Attilát választották. 

 

 

 

 
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1350
mod_vvisit_counterHéten6882
mod_vvisit_counterHónapban23847
mod_vvisit_counterÖsszes3265276

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink