Skip to content
Aerobik Magyar Kupa II. forduló, Debrecen PDF Nyomtatás

A 20 fős egri válogatott 6 éremmel (1 aranyéremmel, 4 ezüstéremmel és 1 bronzéremmel) zárta a Magyar Kupa II. fordulóját Debrecenben. Ez minden idők legfényesebb egri szereplése a Magyar Bajnokságban, annak ellenére, hogy nem minden eredménnyel voltunk maradéktalanul kibékülve és sajnos a szombati, sportaerobik napon nem sikerült bizonyítanunk.

Először az UP2 Challenge csoportunk tagjai (Kaló Dóri, Kaló Kinga, Kaló Lilla, Kovács Barbara, Sós Viktória) kapták meg életük első aerobikos aranyérmét. Ők Egyesületünk első challenge csoportja, akik ilyen kitüntetésben részesültek. Ezúton is kívánunk nekik hasonlóan szép folytatást pályafutásukra! Tovább fényesedett az egri mérleg, miután az UP2 Trióink felállhattak a dobogóra. Csikós Nóri, Seres Zsófi, Sütő Eszter trióban ezüstérmet, Dávid Anett, Penczu Dóri, Várallyay Anett trióban pedig bronzérmet szerezett. Majd az UP2 Csoportunk (Csikós Nóra, Dávid Anett, Penczu Dóri, Seres Zsófi, Smuczer Orsi, Sütő Eszter, Várallyay Anett) új taggal (Fanni helyére testvére, Orsi került) elfoglalhatta a dobogó második fokát, azaz ezüstérmmel térhettek haza! Ezután is maradt még meglepetés a számunkra. A két eddig fölényes győzelmet arató versenyzőnknek nem sikerült kategóriájukban diadalmaskodni. Szabó Réka UP1 egyéni, míg Tóth Boglárka Felnőtt egyéni hibátlan és nagyon színvonalas gyakorlatát "csak" ezüstéremmel jutalmazták, ezúttal mindkét esetben a bírók szerint jobbnak bizonyultak a helyiek.

Az egységeket Ódor Viktória testnevelő, szakedző készítette fel.
Gratulálunk minden versenyzőnknek a szép eredményekhez és jó felkészülést kívánunk az októberi folytatáshoz!
Fényképek, videók megtalálhatóak a Szakosztály honlapján.

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1814
mod_vvisit_counterHéten4692
mod_vvisit_counterHónapban31354
mod_vvisit_counterÖsszes3272783

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink