Skip to content
Országos döntőben a IV.kcs-os röplabdások PDF Nyomtatás

Országszerte az elmúlt pénteken rendezték a legidősebb általános iskolás röplabdások területi döntőit, melyeken a győztesek kivívták a diákolimpiai országos döntőbe jutást. Iskolánk fiú csapata Dunakeszin találkozott Pest megye, Nógrád megye és Budapest legjobb csapataival. A sorsolást követően a budapesti Táncsics utcai iskolával kellett először megmérkőzni, a találkozó 3:0-s gyakorlós sikerrel zárult. 

A másik ágról a salgótarjáni SKÁID Központi Általános Iskola került a fináléba, de ők is csupán megnehezíteni tudták iskolánk csapatának dolgát, a játszmaveszteség nélküli győzelem ismételten sikerült.

Mindez azt jelenti, hogy megismételve a tavalyi sikert, ismét képviselhetjük iskolánkat a IV.korcsoportosok Miskolcon megrendezendő döntőjében. Hogy sikerül-e elérni az ebben a korosztályban épp tavalyról származó legszebb eredményt (bronzérem Paksról), május 14-16. között fog kiderülni.

Csapatunk tagjai: (balról jobbra) Árvai Péter, Angyal Endre, Nagy Bendegúz, Kovács Bence, Dén Zoltán, Varga Gergő, Salló Tamás, Barta Dávid, (lent) Mákos Attila, Pál Dominik   Felkészítő: Vincze Tamás

 

Szintén nagyszerű hír, hogy ugyanezt az eredményt érte el leány csapatunk is Gödöllőn, így történetünk során második alkalommal fordulhat elő, hogy mindkét nemben beverekedtük magunkat a legjobbak közé.

 

Az NBII-es férfi junior bajnokságban szereplő Eszterházy Gyakorlóiskola- Szent-Györgyi DSE-VSI csapata számára is közeledik a rájátszásos döntő. Már garantált a tavalyi első bajnoki induláshoz képest az előrelépés, hisz az alapszakasz utolsó fordulójában sikerült legyőzni a pécsieket, ami a bronzéremért folytatott küzdelem lehetőségét eredményezte. Május 8-án Kunhegyesen a Győrt kell legyőzni ehhez, ami nem egyszerű, de nem is teljesíthetetlen feladat, hisz az eddigiek során ellenük egy győzelem, egy vereség csapatunk mérlege.

 

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1374
mod_vvisit_counterHéten6906
mod_vvisit_counterHónapban23871
mod_vvisit_counterÖsszes3265300

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink