Skip to content
Országos döntőben legjobb futóink! PDF Nyomtatás

Az elmúlt héten rendezték a városi mezeifutó bajnokságot. A majdnem 700 fős mezőnyben iskolánk több, mint 100 tanulóval képviseltette magát. Az 1-4. osztályosok (I-II.kcs.) mezőnyében a leggyorsabbakból álló 5 tagú csapataink minden esetben ezüstérmet szereztek!

Az 5-8. osztályosok (III-IV.kcs.) versenyén a csillogó érmek megszerzése mellett már a megyei döntőbe jutás volt a tét.

Ezt az első két hely valamelyikén célba érő csapatok, illetve az első hat hely valamelyikén beérkező egyéni versenyzők érdemelték ki. Kissé maradt csak el ettől, így bronzéremnek örülhetett a III.kcs-os fiú „B”, valamint a IV.kcs-os leány csapatunk. Nagy örömünkre továbbjutást érő második helyen lépték át a célvonalat III.kcs-os leányaink és IV.kcs-os fiaink, míg az eggyel fiatalabb fiú csapatunk kimagasló versenyzéssel nem talált legyőzőre!

Sok-sok szép egyéni teljesítmény közül kitűnt a csapatban is továbbjutó 6.c osztályos Maczák Eszter első, vagy a 6.b osztályos Tóth Kristóf és Pál Dominik 2., illetve 4. helyezése. A 7-8.osztályosok mezőnyében 5. helyen célba futó 6.b-s Barta Anna egyénileg jutott tovább.

 

A felsőtagozatosok maklári megyei döntőjén így három csapattal és egy egyéni versenyzővel vettünk részt. Megyénk legjobb futói között is megállták helyüket tanulóink, hisz III.kcs-os leány és IV.kcs-os fiú csapatunk is az 5. helyen zárta a versenyt. Ezt követte aztán az igazi szenzáció, hisz a három nappal korábban is kimagaslóan teljesítő III.kcs-os fiúk itt sem találtak legyőzőre, így részesei lesznek az április 15-én, Gödöllőn megrendezésre kerülő országos döntőnek. Közülük Tóth Kristóf 3. beérkezőként az egyéni döntő egyik indulója is lesz, mezőnyében szintén 3. helyet elérve hozzá csatlakozik majd Maczák Eszter is.

 

 

Helyezéseink a városi bajnokságon csapatban

 

Leány

Fiú

I.korcsoport

2.

2.

II. korcsoport

2.

2.

III. korcsoport

2.

1.

IV. korcsoport

3.

2.

 

Egyéniben a megyei döntő résztvevője lett Barta Anna

 

 

 

Helyezéseink a megyei döntőn csapatban

 

Leány

Fiú

III.korcsoport

5.

1.

IV. korcsoport

-

5.

 

Egyéniben országos döntőbe jutott Maczák Eszter és Tóth Kristóf

 
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1280
mod_vvisit_counterHéten6812
mod_vvisit_counterHónapban23777
mod_vvisit_counterÖsszes3265206

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink