Skip to content
Aerobik országos elődöntő Egerben I. PDF Nyomtatás

2 arany, 1 ezüst, 2 bronzérem a Gyakorló Iskola mérlege!

Sikeresen végződött a március 13.-án, szombaton megrendezett diákolimpia az egri körcsarnokban. Színvonalas verseny volt. Sok volt az érdeklődő, a nézőtér lelátói megteltek. Több, mint 400 tanuló érkezett. A bírók 167 gyakorlatot pontoztak.

Az érsekkerti Körcsarnokban nagyon jó hangulat uralkodott. A verseny nagyon szervezetten, pontosan zajlott, nem volt csúszás, szerencsére sérülés sem történt. Mindenki jól érezte magát, az edzők, versenyzők, kísérők a verseny végén köszönetüket nyilvánították Ódor Viktóriának a gördülékeny, fennakadás nélküli rendezésért.

 

A szigorú bírói pontozás ellenére 2 arany, 1 ezüst és 2 bronzérmet szereztünk. (További eredmények, képek a galériában.) Minden nehézséget, gondot, problémát leszámítva szépen szerepeltünk. A csapatokat Ódor Viktória edző készítette fel.

 

Az iskola igazgatója Sándor József személyesen adta át díjakat. Az eredményeket tekintve joggal volt büszke az iskola tanulóira. A versenyzők nagy örömére külön ajándékban is részesítette az iskola legeredményesebb egységét, az UP2-es csapatot.

 

Minden versenyzőnkre büszkék vagyunk, és reméljük, hogy áprilisban az országos döntőn Békésen is hasonló eredmények fognak születni.

 

ESZTERHÁZY KÁROLY GYAKORLÓ ISKOLA EREDMÉNYEI:

 

UP2 CSOPORT. 1. HELY

Csikós Nóra - Seres Zsófia - Sütő Eszter - Smuczer Fanni- Dávid Anett -
Penczu Dóra – Várallyay Anett

 

UP2 TRIÓ 1. HELY

Csikós Nóra - Seres Zsófia - Sütő Eszter

 

UP2 TRIÓ 4. HELY

Smuczer Fanni - Smuczer Orsolya - Balogh Orsolya

 

UP2 TRIÓ 6. HELY

Penczu Dóra- Dávid Anett - Várallyay Anett

 

UP2 PÁROS 2. HELY

Dávid Anett – Penczu Dóra

 

UP PÁROS 3. HELY

Smuczer Orsolya- Balogh Orsolya

 

UP2 PÁROS 6. HELY

Csikós Nóra- Seres Zsófia

 

UP2 PÁROS 8. HELY

Várallyay Anett – Smuczer Fanni

 

UP2 EGYÉNI 4. HELY

Sütő Eszter

 

UP2 EGYÉNI 5. HELY

Smuczer Orsolya

 

UP3 CSOPORT 4. HELY

Molnár Anna - Vas Nikol - Laurinyecz Emese- Seres Viktória - Zvara Panna

 

UP3 TRIÓ 3. HELY

Seres Viktória - Molnár Anna - Laurinyecz Emese

  

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1792
mod_vvisit_counterHéten4670
mod_vvisit_counterHónapban31332
mod_vvisit_counterÖsszes3272760

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink