Skip to content
Országos Diákolimpia úszás döntője: Kecskemét. PDF Nyomtatás

A 6 x 50 m-es váltóban 4. helyezett a Gyakorló iskola csapata!

Március 5.-én szombaton, Kecskeméten rendezte meg a Magyar Diáksport Szövetség a Diákolimpia országos döntőit. A Gyakorló iskola csapata nem tudott a legjobb összeállításban elmenni, ennek ellenére a IV. korcsoportos, 6 x 50 m-es fiúváltó csak egy kicsivel maradt le a bronzéremről, a dobógót jelentő 3. helyről. Nagy küzdelemben 4. helyezést értek el!

Gratulálunk az eredményhez!

A csapat tagjai:

1. Hornyák Olivér

2. Baranyai Ádám

3. Petrovai Zoltán

4. Halmos Péter

5. Csirmaz Domonkos

6. Magyar Leó

 

Felkészítő edző, testnevelő: Holló Tivadar

 
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1801
mod_vvisit_counterHéten4679
mod_vvisit_counterHónapban31341
mod_vvisit_counterÖsszes3272770

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink