Skip to content
Iskolánk jelentős-kettős sikere Szegeden! PDF Nyomtatás

Szombat reggeltől vasárnap délutánig pattogott a röplabda Szegeden, hisz ott rendezték az év legnagyobb utánpótlás rendezvényét. A 105(!) csapat részvételével lezajló Martinovics-emlékversenyre az egri Eszterházy Gyakorlóiskola- Szent-Györgyi DSE két mini korosztályú fiú csapattal érkezett.

Az ezen korcsoport 19 csapatos mezőnyében is képviseltették magukat az ország legjelentősebb utánpótlás-képző egyesületei, oktatási intézményei. Ennek ismeretében óriási sikert könyvelhetnek el a gyakorlóiskolások, hisz a szombati csoport-, majd a vasárnapi keresztmérkőzések után olyan döntőnek lehettek a nézők szemtanúi, melyet az egri iskola két csapata vívott meg egymással. Végül kis különbséggel az Eger”1” csapata diadalmaskodott, de ez volt az a finálé, ahol mindkét fél győztesen hagyta el a pályát.

 

Végeredmény /élmezőny/:

  1. EKF Gyakorlóiskola „1”

  2. EKF Gyakorlóiskola „2”

  3. Kunhegyes „1”

  4. Sümeg

  5. Szeged „1”

  6. Táncsics-Bugapest

 

EKF Gyakorlóiskola „1”: Nagy Bendegúz, Ráki Dániel, Ráki Patrik, Mező Adrián, Stáber Alex, Kovács Martin

 

EKF Gyakorlóiskola „2”: Pál Dominik, Somogyi László, Kókai Csanád, Petz Barnabás, Korózs Benjámin, Cseh Péter    Felkészítő: Vincze Tamás

 

A tornán játékáért különdíjban részesült Mező Adrián és Pál Dominik

 
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1339
mod_vvisit_counterHéten6871
mod_vvisit_counterHónapban23836
mod_vvisit_counterÖsszes3265265

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink