Skip to content
Aerobik Diákolimpa I. forduló, Szarvas PDF Nyomtatás

2010. február 14-én volt az idei Diákolimpia I. Kelet-Magyarországi Területi fordulója. A 361 versenyző közül iskolánk 15 tanulója összesen két gyönyőrű első helyezést (egyéni és UP2 csoport kategóriában), három második helyezést (UP2 páros, trió és UP3 trió) és három harmadik helyezést is elnyert (UP2 egyéni, páros és UP3 csoport). Ezenkívül született még számos egyéb, szép helyezésünk, melyek a Szakosztály honlapján megalálhatóak képekkel és videókkal együtt.
Az egységeket Ódor Viktória szakedző, testnevelő készítette fel.

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1752
mod_vvisit_counterHéten4630
mod_vvisit_counterHónapban31292
mod_vvisit_counterÖsszes3272721

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink