Skip to content
Sportban is kiváló a Gyakorlóiskola PDF Nyomtatás

Az Önkormányzati Minisztérium szakállamtitkársága és a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával a Magyar Diáksport Szövetség ünnepélyes keretek között elismerésben részesítette a diákolimpiai versenyeken a 2008/2009-es tanévben legjobban teljesítő iskolákat.

Az Eszterházy Gyakorlóiskola is bekerült ebbe a körbe kitűnő sporteredményeivel.

Röplabda, strandröplabda és úszás sportágakban a diákolimpiai versenyeken elért sikereinkkel az összesített pontversenyben az általános iskolák több ezres mezőnyében a rendkívül előkelő 6. helyet szereztük meg.

Január 15-én  A Magyar Diáksport Szövetség Budapesten a Magyar Sport Házában megtartott hagyományos ünnepségén köszöntőt mondott Simóka Beáta világ- és Európa-bajnok öttusázó, az ÖM szakállamtitkára, majd Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, kétszeres párbajtőr olimpiai bajnok szólalt fel. Tartalmas, testnevelőket és intézményvezetőket lelkesítő beszédében méltatatta az utánpótlás-nevelők manapság egyre kevésbé megbecsült munkáját.

Iskolánk vezetőségét Vizes Lajos képviselte, a testnevelők közül jelen volt a szép sikerekért igen sokat dolgozó Vajda Tiborné, Holló Tivadar és Vincze Tamás.

Diákjaink kitűnő szerepléséhez az MDSZ nem csupán szép szavakkal gratulált, hanem eredményeinket 250.000 Ft támogatással is jutalmazta, melyet sportszerek vásárlására, illetve versenyekre történő utazásra fordíthatunk.

A díszünnepség programjának üde színfoltja volt intézményünk két diákjának fellépése:Koholák Szandra és Peták Dóra 12. A osztályos tanulóink egy duettet énekeltek Barta Gábor tanár úr szintetizátor-kíséretével.

Gratulálunk sportolóinknak és felkészítő tanáraiknak!

A 2009/2010-es tanévre is hasonló sikereket, szép eredményeket kívánunk!

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1298
mod_vvisit_counterHéten6830
mod_vvisit_counterHónapban23795
mod_vvisit_counterÖsszes3265224

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink