Skip to content
Évzáró értékelés, kitüntetések a városházán PDF Nyomtatás

A diákolimpiai versenyeken kiemelkedő eredményeket elérő egri sportolókat köszöntötték a város vezetői december 10.-én csütörtökön a Polgármesteri Hivatalban. Az önkormányzati ünnepségen 106 elismerést osztottak ki az általános- és középiskolás tanulók, valamint az őket a megmérettetésekre felkészítő testnevelő tanárok, edzők között.

Habis László polgármester és Szeleczki János alpolgármester 58 egyéni teljesítményt honorált jutalommal és 48 csapatban elért szép egri eredményt ismert el az eseményen.

Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola tanuló igazán kiemelkedtek a mezőnyből, hisz a 106 elismerésből, 36 az iskolánk tanulóit illette meg. Az elismerések 34 %-át mi kaptuk meg! (A részletes lista mellékeljük.)

Az eredményes és rendszeres iskolai edzések gyümölcse, hogy évek óta kiemelkedően jól szerepelünk az aerobik, a leány és fiú röplabda, a vízilabda és úszás sportágakban. Ebben a tanévben sikerült teniszben és cselgáncsban is nyerni, illetve a dobogón végezni. Jó úton haladtunk a 2008/2009 tanévben, továbbra is ezt az irányt szeretnénk tartani!

„Büszkék lehetünk az ifjú egriek sportteljesítményére. Az említett örvendetes tendencia évről-évre tetten érhető Egerben, bízunk abban, hogy a folyamat hosszabb távon is töretlenül fenntartható”. – mondta Szeleczki János alpolgármester.

Igen, büszkék lehetünk tanítványainkra és az őket felkészítő testnevelő tanáraikra, edzőikre: Holló Tivadarra, Ódor Viktóriára, Vajda Tibornéra, Vincze Tamásra.

 

Beküldte:

Potsay Csaba

Az Egri – Szent-Györgyi Albert DSE elnöke

 

 

A 2008/2009. tanévben

Az Országos Diákolimpiákon kiemelkedő sporteredményt elért tanulók,

felkészítő tanáraik, edzőik névsora és eredményei

(Országos 1-6. helyezettek)

 

Ssz.

Név

Iskola és helyezés

1.

Hoffmann Balázs

Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorló Általános Iskola, középiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulója az Országos Diákolimpián I. korcsoportban 50 m-es gyorsúszásban 6. helyezést ért el.

2.

3.

4.

Balogh Orsolya

Smuczer Orsolya és Penczu Dóra

Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola tanulói az Országos Diákolimpián a Basic aerobik UP. III trió csapata országos 2. helyezést ért el.

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Ódor Viktória

5.

6.

7.

Dávid Anett

Várallyay Anett és

Penczu Dóra

Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola tanulói az Országos Diákolimpián a Basic aerobik UP. II. trió csapata országos 5. helyezést értek el.

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Ódor Viktória

8.

9.

Csikós Nóra és

Seres Zsófia

Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola tanulói az Országos Diákolimpián a Basic aerobik UP II. páros gyakorlatával országos 1. helyezést értek el.

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Ódor Viktória

10.

11..

Hegedüs Erika és

Sütő Eszter

Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola tanulói az Országos Diákolimpián a Basic aerobik UP. II. páros gyakorlatával országos 2. helyezést ért el.

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Ódor Viktória

12.

13.

Rudinszky Ádám

Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola tanulója az Országos  Diákolimpián „serdülő „A” korosztályban cselgáncs  sportágban országos 3. helyezést ért el.

Szintén cselgáncs sportágban III. korcsoportban országos 1. helyezést ért el.

14.

15.

16.

Fürjes Nándor

Kovács Zoltán és

Rácz József

Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola tanulói az Országos Diákolimpián III. korcsoportban tenisz sportágban országos 2. helyezést értek el.

17.

18.

Bóta Zsombor

Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola tanulója az Országos Diákolimpián F. III. normál távú tájékozódási futásban 3. helyezést, míg az F. III. rövid távú tájékozódási futásban 6. helyezést ért el.

 

19.

Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola III. korcsoportos fiú röplabda csapata az Országos Diákolimpián 4. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Nagy Bendegúz, Somogyi László, Pál Dominik, Ráki Patrik, Ráki Dániel, Mákos Attila, Bóta Zsombor, Varga Gergő, Kókai Csanád, Mező Adrián 

Felkészítő testnevelő tanáruk:

 Vincze Tamás

20.

Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola IV. korcsoportos fiú röplabda csapata az Országos Diákolimpián 3. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Stefán Richárd, Kovács Ábrahám, Kácsor Bence, Vágási Zsolt, Petrucsik Bence, Árvai Péter, Dén Zoltán, Kovács Bence, Barta Dávid

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Vincze Tamás

21.

Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola aerobik UP II. csoportja az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Hegedűs Erika, Sütő Eszter, Seres Zsófia, Csikós Nóra, Smuczer Fanni

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Ódor Viktória

22.

Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola aerobik UP III. csoportja az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Balogh Orsolya, Smuczer Orsolya, Márton Eszter, Bárdos Fanni, Buzai Eszter

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Ódor Viktória

23.

Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola aerobik challange UP IV. csoportja az Országos Diákolimpián 2. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Molnár Anna, Seres Viktória, Pócsi Vanda, Vas Nikol, Stefán Laura, Laurinyecz Emese

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Ódor Viktória 

24.

A z Eszterházy Károly Gyakorlóiskola basic aerobic UP II. csoportja az Országos Diákolimpián 5. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Penczu Dóra, Dávid Anett, Kakuk Tímea, Várallyay Anett

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Ódor Viktória 

25.

Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola III. korcsoportos leány röplabda csapata az Országos Diákolimpián 6. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Benedek Dorottya, Pliska Virág, Lénárt Vivien, Gáspár Henrietta, Donkó Melinda, Barta Anna, Mocsári Réka, Denk Lili, Szilák Flóra, Domoszlai Luca

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Vajda Tiborné

26.

Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola IV. korcsoportos leány röplabda csapata az Országos Diákolimpián 2. helyezést  ért el.

A csapat tagjai: Róth Imola, Spitzmüller Petra, Lachata Lili, Szűcs Dorottya, Izsák Anna, Tóth Renáta, Mérkőy Mira, Mérkőy Viktória, Pap Dorottya, Kovács Lilien, Benedek Júlia

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Vajda Tiborné

27.

Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola III. korcsoportos leány amatőr röplabda csapata az Országos Diákolimpián 2. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Benedek Dorottya, Pliska Virág, Lénárt Vivien, Gáspár Henrietta, Donkó Melinda, Barta Anna, Mocsári Réka, Denk Lili

Felkészítő testnevelő tanáruk:

Vajda Tiborné 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1772
mod_vvisit_counterHéten4650
mod_vvisit_counterHónapban31312
mod_vvisit_counterÖsszes3272741

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink