Skip to content
Minden jó, ha a vége jó! (Aranyérem az Európabajnokságról!) PDF Nyomtatás

 Az Aerobik sportág ezévi utolsó és egyben legjelentősebb versenyére került sor 2009. november 21-22.-én Csehországban, Liberecben. Itt rendezték meg  a sportág ez évi legnagyobb seregszemléjét, az Aerobik Európabajnokságot.

 

Ennek keretében került megrendezésre a step verseny, amelyben két egri  leány is szerepelt. Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskolában működő Szent-Györgyi DSE versenyzői Molnár Viktória és Tóth Réka a szarvasiakkal közös válogatott csapatot alkotva indultak a versenyen. Ódor Viktória 2 tanítványa, Szvoboda Éva csapatedző versenyzői szombaton még 3. helyezettként jutottak a finéléba, vasárnap pedig sikeresen hajrázva megszerezték az aranyérmet. Joggal lehetünk büszkék a csapatra, és az egri lányokra, mivel az ő tiszteletükre hangzott el először az Aerobik Európabajnokságok  történetében a Magyar Himnusz. További hasonló sikereket kívánunk a jövő évi versenyekre is! A gyakorlat megtekinthető:

 http://www.szentgyorgyidse.ektf.hu/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&Itemid=23&id=57

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1827
mod_vvisit_counterHéten4705
mod_vvisit_counterHónapban31367
mod_vvisit_counterÖsszes3272796

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink