Skip to content
Bravúrral kezdtek a fiú röplabdások PDF Nyomtatás

Az idei évad kihívásaira augusztus közepe óta készülő Eszterházy Gyakorlóiskola Eger- Szent-Györgyi DSE-VSI fiú röplabdásai túl vannak az első megmérettetéseken. Az 1995 után születettek először indulnak a túlnyomórészt első osztályban szereplő férfi egyesületek utánpótlás csapatait tömörítő Országos Gyermek Bajnokságban. A bemutatkozás a lezajlott első két fordulóban hibátlanul sikerült.

Az egri csapat az első körben a Nyíregyháza és Szolnok csapataival játszik három fordulós körmérkőzéseket a továbbjutást jelentő első két hely megszerzéséért.

Az első fordulóra október 23-án került sor, ahol az egri fiúk remek nyitásaiknak és pontos alapjátékuknak köszönhetően mindkét ellenfelüket 3:0 arányban múlták fölül, szolgáltatva ezzel kisebb meglepetést. A november 7-i szolnoki folytatást úgy várhatták, hogy egy estleges győzelem körbeverés esetén is továbbjutást eredményezhet a meggyőző játszmaarány miatt. Szerencsére nem lesz szükség számolgatásra, hisz ismét sikerült a második körben jelentősebb ellenállást kifejtő ellenfeleket legyőzni, mindössze egy játszmát veszítve. A Nyíregyháza elleni összecsapás végjátéka rendkívül izgalmasra sikerült, ugyanis 2:1-es egri vezetésnél a negyedik játszmában 21:24-es állásból sikerült fordítani.

Az első kör utolsó, december 6-i fordulója a továbbjutás szempontjából már csak formaságnak tűnik, bár ezek után egyértelmű cél a csoportelsőség megszerzése a továbbiakban várható jobb sorsolás reményében.

A szereplés azért különösen örvendetes, mert az egri fiúk a korosztálynál fiatalabb játékosokat is tudhatnak soraikban, akik a mérkőzések több periódusában a csapat igazi húzóemberévé váltak.

 

Eredmények

1.forduló- Október23.

Eszterházy Gyakorlóiskola Eger- Szent-Györgyi DSE-VSI – Nyíregyháza 3:0

Szolnok - Eszterházy Gyakorlóiskola Eger- Szent-Györgyi DSE-VSI 0:3

2. forduló- November 07.

Eszterházy Gyakorlóiskola Eger- Szent-Györgyi DSE-VSI - Szolnok 3:0

Nyíregyháza - Eszterházy Gyakorlóiskola Eger- Szent-Györgyi DSE-VSI 1:3

 

Az egri csapatban szerepeltek: Árvai Péter, Barta Dávid, Dén Zoltán, Kovács Bence, Mákos Attila, Nagy Bendegúz, Pál Dominik, Ráki Dániel, Salló Tamás, Somogyi László, Varga Gergő               Edző: Vincze Tamás

 

 

 
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1856
mod_vvisit_counterHéten4734
mod_vvisit_counterHónapban31396
mod_vvisit_counterÖsszes3272825

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink