Skip to content
Aranyeső Miskolcon PDF Nyomtatás

Kicsik az elődeik nyomában. Kettő korcsoportban rendeztek Észak-regionális röplabda tornát a hétvégén, ahol iskolánkat 4 csapat képviselte.

 

A minis és szuperminis lányok minden játékrészben leiskolázták Nyíregyháza, Miskolc és Kazincbarcika  sapatait. Végeredmény: Mini A sor:1.hely6. osztályosok/ B sor 3.hely /kismini/ 5. osztályosok/ Szupermini  A sor 1 hely  B sor 1. hely/4. osztályosok/. Összességében 3 aranyat és egy bronzérmet sikerült begyújteni, a remek formában játszó gyakorlóiskolásoknak. Vajda Tiborné

 

 

 

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1338
mod_vvisit_counterHéten6870
mod_vvisit_counterHónapban23835
mod_vvisit_counterÖsszes3265264

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink