Skip to content
Magyar Kupa döntő eredmények, Szarvas PDF Nyomtatás

2009. október 17-én, szombaton az idei Magyar Bajnokság lezárult. A kétnapos elődöntőket záró esemény egy teljes és fárasztó napig tartott. Vegyes érzésekkel és eredményekkel térhettek haza versenyzőink.


Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola csapatai két bronzérmet szereztek. Az UPII -es és az UPIII -as triók is rontás miatt a 6. helyen zártak a délutáni "B" kategóriás versengésben. Délelőtt az "A" kategóriás, sportaerobikos versenyzők mérték össze tudásukat, hiszen az 1. és 2. helyezettek megtisztelő jutalma, hogy jövőre Magyarországot képviselhetik a nemzetközi versenyeken. Molnár Viktória a Hatvani Pulzus mozgásstúdióval közös válogatottban a 2. helyen végzett.
Jövőre új szabályok szerint versenyzünk. Változnak a kategóriák, a szabályok és a gyakorlatok hosszúsága is, így már lehet készülni az új évre.

Eredmények, képek és videók a Szakosztály honlapján.

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1378
mod_vvisit_counterHéten6910
mod_vvisit_counterHónapban23875
mod_vvisit_counterÖsszes3265304

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink