Skip to content
Megérdemelt eredmények a makói elődöntőn PDF Nyomtatás

A legboldogabb egységünk

 

 

Szeptember 19-én és 20-án rendezték meg Makón a sport aerobik és basic aerobik országos bajnokság IV. fordulóját.

Sportaerobikban Molnár Viktória a hatvaniakkal létrehozott közös junior csoportban 2. helyezést ért el. Szabó Réka betegsége miatt, Tóth Réka pedig hátsérülése miatt nem tudott indulni a versenyen.
Másnap a basic aerobikosok versenyén 119 gyakorlatot hasonlítottak össze a bírók. Az UPIII-as csoport bronzérmes lett, ahogy az UPIII-as triónk is bronzérmet szerzett, míg az UPII-es csoport egy ezüstéremmel lett gazdagabb. Ebben a szoros mezőnyben meg voltunk elégedve ezekkel a szép eredményekkel!
Következő versenyünk október 17-én lesz, ahol a döntőbe jutott csapatok mérik össze erejüket. A 4 elődöntő verseny összesítése alapján a legjobb 6 jut a döntőbe minden kategóriából és korcsoportból. Helyezéseink alapján csapataink nagyobbik része bejutott a döntőbe.

A csapatokat Ódor Viktória edző és testnevelő készítette fel.

Képek és videók a versenyről az Aerobik Szakosztály honlapján.

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1350
mod_vvisit_counterHéten6882
mod_vvisit_counterHónapban23847
mod_vvisit_counterÖsszes3265276

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink