Skip to content
Kirándulás a Diákönkormányzattal PDF Nyomtatás

A  Diákönkormányzat legaktívabb tagjaival június 15-16-án 2 napos kiránduláson vettünk részt. A Parádi táborban és Sástón töltött idő, a közös események fontos állomását képezik közösségünk életének. Csapatot építettünk, miközben élveztük a jól megérdemelt pihenést. További képek a fényképalbumban.

 
< Előző

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa2
mod_vvisit_counterHéten3473
mod_vvisit_counterHónapban27205
mod_vvisit_counterÖsszes3427594

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink