Skip to content
Gratulálunk kitüntetettjeinknek PDF Nyomtatás

Eger város óvodáinak, iskoláinak pedagógusait köszöntötték pedagógusnapi ünnepség keretében 2009. június 3-án az Eszterházy Károly Főiskola Dísztermében.

Eger város Oktatás- és Nevelésügyéért kitüntetést kapott több évtizedes, példamutató és lelkiismeretes munkájáért Ivacs Ferenc igazgatóhelyettes. 

 


Polgármesteri Dicséretben részesült Csabáné Tarjáni Tünde szabadidőszervező tanár pontos, lelkiismeretes munkájáért. 

 

 

A kitüntetéseket, elismeréseket Dr. Habis László, Eger város polgármestere és Szeleczki János alpolgármester adta át.

 

Gratulálunk kollégáinknak! További munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánunk.

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa653
mod_vvisit_counterHéten4012
mod_vvisit_counterHónapban26418
mod_vvisit_counterÖsszes3544165

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink