Skip to content
Aranyérmesek a fiú kismini röplabdások PDF Nyomtatás

Az egyesületek és iskolák Országos Mini Kupájáról egy kupa iskolánkba került.

Az elmúlt hétvégén Békéscsabán rendezték a röplabdás egyesületek és iskolák 65 csapatának részvételével lezajló Országos Mini Kupát.

 

Szombaton iskolánk fiú szuperminisei 9 csapat versenyében a 6. helyezést, míg a minisek 10 induló közül az 5. helyezést érték el. Vasárnap aztán az előző nap nagyobbak között szereplő kisminisek meggyőző fölénnyel, a tavalyi szereplésüket megismételve nem találtak legyőzőre és aranyérmet szereztek. 

 

Szupermini- Végeredmény
1. Fekete István Általános Iskola, Gógánfa-Ukk-Dabronc
2. Kaposvári SI-USE
3. Kecskeméti SI
6. EKF Gyakorlóiskola (Korózs Benjamin /különdíj/, Kürti Dominik, Stáber Alex, Kovács Martin, Cseh Péter, Sipos Dávid, Nagy Bálint)

Mini- Végeredmény

1. Kunhegyes RDSE
2. Kecskeméti SI
3. Kaposvári SI-USE
4. Ramasetter Vince Általános Iskola, Sümeg
5. EKF Gyakorlóiskola (Somogyi László /különdíj/, Mákos Attila, Salló Tamás, Molnár Dániel, illetve a Kismini csapat tagjai)

Kismini- Végeredmény

1. EKF Gyakorlóiskola (Nagy Bendegúz /különdíj/, Petz Barnabás, Pál Dominik, Ráki Dániel, Ráki Patrik, Kókai Csanád, Bódi Milán, Mező Adrián, Somogyi László)
2. Kaposvári SI-USE
3. Kunhegyesi RDSE
4. Kecskeméti SI
5. Harrer-TUE
6. DKSI Dunaferr

Az országos döntő legjobb játékosai
Pál Dominik (Egri Szent Györgyi RDSE)
Juhász Csaba (Kunhegyesi RDSE)
Keen Camerun (Kaposvári SI-USE)

Képek

 

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1821
mod_vvisit_counterHéten4699
mod_vvisit_counterHónapban31361
mod_vvisit_counterÖsszes3272790

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink