Skip to content
Iskolánk legnagyobb fiú röplabdásai a diákolimpia országos döntőjében PDF Nyomtatás

Általános iskolai szereplését csapatunk jelentős része abban a városban fejezheti be, ahol 2005-ben II.kcs-os diákolimpiai bajnok lett, azaz Pakson

 

Nagy várakozással tekintettek az elmúlt péntek elé iskolánk IV.kcs-os fiú röplabdásai, hisz országos elődöntőn vettek részt. A tét nem volt más: az elődöntő győztes csapata utazhat a május 15-17. között Pakson megrendezendő nyolc csapatos diákolimpiai országos döntőre. A kazincbarcikai vendégszereplés izgalmasnak ígérkezett, hisz budapesti ellenfelünk játékerejét nem ismertük, míg a hazaiak a tanév során egyszer már nagyon megnehezítették dolgunkat. A játszmákon belüli szoros eredmények aztán nem maradtak el, de a végén a fegyelmezett játék meghozta gyümölcsét két 3:0 arányú győzelem formájában.

Végeredmény /fiúk/

1.     EKF Gyakorlóiskola, Eger

2.     Kazincbarcika

3.     Budapest

 

 

A csapat tagjai: Petrucsik Bence, Vágási Zsolt, Kovács Ábrahám, Stefán Richárd, Kácsor Bence, Árvai Péter, Dén Zoltán, Kovács Bence, Salló Tamás         Testnevelő: Vincze Tamás

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1375
mod_vvisit_counterHéten6907
mod_vvisit_counterHónapban23872
mod_vvisit_counterÖsszes3265301

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink