Skip to content
Aranyérem a nemzetközi aerobik versenyen PDF Nyomtatás

Április 17-20-ig rendezték meg Nové Zámkyban a Szlovák Aerobik Open nemzetközi versenyt. Két magyar válogatott junior csoport is indult a viadalon.

Tóth Réka (balról az első) a Szent-Györgyi DSE versenyzője a szarvasiakkal és pécsiekkel alkotott közös válogatottban első helyezést ért el. A másik magyar csoport a második helyen végzett a cseh csapat előtt.

Tóth Rékát Ódor Viktória edző és testnevelő készitette fel.

Képek:

 

 

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1839
mod_vvisit_counterHéten4717
mod_vvisit_counterHónapban31379
mod_vvisit_counterÖsszes3272808

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink