Skip to content
Fiú röplabdások diákolimpiai aranyérme Kalocsáról PDF Nyomtatás

Nagyszerű döntőben, kiélezett csatát követően vették be a sümegi várat az egri EKF-es fiúk.

 

Az elmúlt vasárnap Kalocsán rendezték a III.kcs-os röplabdások „amatőr” diákolimpiai országos döntőjét. A fiúknál nyolc csapat versengett az elsőségért, megyénket iskolánk 5-6. osztályosai képviselték. A csoportküzdelmek során meggyőzően vertük meg a Veszprém és Alap csapatait, sőt a csoportelsőségért zajló mérkőzésen a budapesti Darus utcaiak sem találták ellenszerét a pontos és erős nyitásoknak és leütéseknek.

A keresztjátékban ellenfélként a salgótarjániak következtek, de a mind inkább játékba lendülő csapatunk itt sem vesztett játszmát. A másik ágon Sümeg csapata hasonlóan imponáló játékkal és játszmaaránnyal jutott a döntőbe, így izgalmas találkozóra volt kilátás.

A diákolimpiai elsőségért zajló utolsó csata felvonultatta a sportág összes szépségét. Csodálatos labdamentéseket, agresszív sáncokat és kemény leütéseket láthatott a közönség. A zömében ötödikeseket felvonultató csapatunk mindkét játszmában hátrányból fordított, és nem kis bravúrt végrehajtva legyőzte a soraiban hetedikes „visszajátszóssal” felálló, nagyszerűen küzdő ellenfelét.

Ezzel történetünk során a korcsoport „amatőr” kategóriájában harmadjára hódítottuk el a bajnoki címet!

Eredményeink:

EKF Gyakorlóiskola-       Alap                      2:0

                                               Veszprém           2:0

                                               Bp., Darus u.      2:0

Keresztjáték                      Salgótarján        2:0

Döntő                                  Sümeg                 2:0

Végeredmény

       I.           EKF Gyakorlóiskola

     II.           Sümeg

  III.           Bp., Darus u.

   IV.           Salgótarján


 

A csapat tagjai: Bóta Zsombor, Mákos Attila, Nagy Bendegúz, Pál Dominik, Ráki Dániel, Ráki Patrik, Somogyi László                   Testnevelő: Vincze Tamás

 
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1695
mod_vvisit_counterHéten4573
mod_vvisit_counterHónapban31235
mod_vvisit_counterÖsszes3272664

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink