Skip to content
Flóra, a futás szerelmese PDF Nyomtatás
Szerencsésnek mondhatja magát az, aki már gyerekkorban megtalálja azt a sportágat, melyben a legjobb, mely leginkább megfelel az adottságainak. Iskolánk 6. c osztályos tanulója, Pásztor Flóra a futás szerelemese és ez meglátszik teljesítményén is. Idén nyáron az I love Balaton 2x Balaton-átúszás verseny családi kategóriájában teljesítette a távot szeretteivel. Flóra korosztályában  másodikként ért célba, így kiérdemelte az ezüstöt, míg abszolút kategóriában az összevont női mezőnyben 4. helyezést ért el. 2015. szeptember 17-én 20. alkalommal rendezték meg az Érsekkertben a Sperlágh - emlékfutást. A gyakorlóiskolát a IV. korcsoportban  Flóra képviselte, aki előkelő 2. helyezést ért el.
Majd ezt követően a barokk futóparádéról tért haza újabb parádés sikert elérve. A Hírlap futás 1500 méteres távján az összevont női kategóriában másodikként ért célba,így egy újabb  ezüst került a nyakába. A sikernek együtt örült a család, melynek minden tagja rajthoz állt idén is.További sok sikert a sportban és a tanulmányokban egyaránt!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1257
mod_vvisit_counterHéten16138
mod_vvisit_counterHónapban64494
mod_vvisit_counterÖsszes4453684

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink