Skip to content
Nemzetközi konferencia az EKF-en gyakorlós kolllégák részvételével PDF Nyomtatás
Előadást tartott a Corvinus Egyetemen megrendezett nemzetközi  pedagógiai konferencián, az ECER-en Dr. Falus Iván, Prof. Emeritus egyetemi tanár, Nagyné Fóris Katalin, iskolánk igazgatóhelyettese és Szűcsné Hütter Eszter, iskolánk vezetőtanára  szeptember 11-én. Előadásuk az Oktatási Hivatal „ Gyakornoki évek-pilotprogram” kutatási eredményeinek összegzéséről szólt. Gyakorlóiskolánk két tanára Falus Iván professzor úr szakmai irányításával vett részt a kutatásban, és az eredményeket, tapasztalatokat  a konferencián európai kutatóknak ismertették.
 


 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1174
mod_vvisit_counterHéten16055
mod_vvisit_counterHónapban64411
mod_vvisit_counterÖsszes4453601

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink