Skip to content
Jól kezdte a szezont az Eszterházy KFSC U11-es lánycsapata! PDF Nyomtatás

Szeptember 20-án Balassagyarmaton bonyolították le az Erima kézilabda gyermekbajnokság U11-es  első fordulóját.  Az első mérkőzésen az Egri Sportiskola ellen játszottak lányaink. A kezdés kicsit bizonytalan volt, sok technikai hibát vétettünk,de 10 perc után végre a már begyakorolt támadó és védőtechnika alkalmazásával fölényes győzelmet 30:4-et játszottunk. A második mérkőzésen a Beszterce csapata ellen küzdöttünk. Rosszul kezdtünk, megint kicsit kapkodó játékunk következménye az volt, hogy az első félidőben az ellenfél vezetett 1 góllal.

Szerencsére a második félidőben rendesen beállt a védősorunk, és végre szervezettebb játékkal  folyamatosan lőttük a gólokat, mindenki hozzá tudott tenni a csapat teljesítményéhez, így 21:9-es győzelmet arattunk.
Ennek ellenére hibáinkból tanulva folytatjuk a munkát, a csapatot mindenképpen dicséret illeti meg, mivel az utolsó pillanatig lelkesen küzdött és a mérkőzéseket szép eredménnyel zárta.

Góllövők:

Eszterházy KFSC- Egri Sportiskola  30:4
Kurucz Aida:   9
Koczka Lili:      7
Kőszegi Lili:     6
Holló Fanni:    2
Nagy Diána     2
Szabó Petra:   1
Tóth Marina:  1
Kovács Petra: 1
Zsunyi Luca:    1
 
Eszterházy KFSC- Beszterce DSE  21:9
Kurucz Aida: 9
Koczka Lili:     5
Kőszegi Lili:    4
Tóth Marina: 1
Fodor Ivett:   1
Szabó Petra:  1
Felkészítő edző: Ódor Viktória

Gratulálunk, eredményes szezont kívánunk!

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1330
mod_vvisit_counterHéten16211
mod_vvisit_counterHónapban64567
mod_vvisit_counterÖsszes4453757

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink