Skip to content
Néptáncpedagógusunk országos elismerése PDF Nyomtatás
Német Erzsébet, iskolánk néptáncpedagógusa két pályázati munkával vett részt a Magyar Néprajzi Társaság III. Tradíció Néprajzi Gyűjtőpályázatán. A Felsőtárkányi Gyermekjátékok koreográfiát az Alapfokú Művészeti Iskola táncművészeti ág, néptánc tanszak, Egri Csillagok néptáncegyüttes előképző csoportja mutatta be. A szakértő zsűri a „Kardos Gizi udvara” A felsőtárkányi  népi gyermekjátékok élete az 1930-as évektől napjainkig című, sok fotóval és filmanyaggal ellátott dolgozatát kiválóra értékelte és elhelyezte a Néprajzi Múzeum Etnológiai Archívumába, ahol a világ minden pontjáról elérhető, kutatható.
Gratulálunk és kitartó munkát kívánunk a IV. Tradíció pályázat megírásához! 
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1244
mod_vvisit_counterHéten16125
mod_vvisit_counterHónapban64481
mod_vvisit_counterÖsszes4453671

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink