Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Gólyatábor PDF Nyomtatás
Augusztus 26-27-én közel száz gólyával találkozhattak a Nagyvisnyóra kirándulók. Ott tartotta ugyanis a gimnáziumi tagozat a hagyományos gólyatáborát. A diáknapon győztes 12.a osztályos diákok vidám feladatainak köszönhetően alaposan megismerhették egymást és osztályfőnökeiket a 3 új osztály tanulói. A várhoz történő, kissé fárasztó túra, a csoportkohéziós tréningek, vetélkedők mellett megismerkedhettek a kötelező közösségi szolgálat rájuk váró feladataival is. A 2 együtt töltött nap után már ismerősen köszönthették egymást a tanévnyitó ünnepségen és az első iskolai napon.


 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1250
mod_vvisit_counterHéten16131
mod_vvisit_counterHónapban64487
mod_vvisit_counterÖsszes4453677

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink