Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Gyógyszer helyett vitamin PDF Nyomtatás
Az őszi időszakban mindenkinek szüksége van vitamin utánpótlásra. Nincs is jobb a friss idényzöldségeknél és gyümölcsöknél! Napjainkban sokan a divatos étrendkiegészítőkhöz nyúlnak, pedig ebben az évszakban rengeteg friss, hazai zöldség és gyümölcs szerezhető be, melyek tökéletes vitaminforrások. Ezt a gyakorlósok is megtapasztalhatták. Intézményünkben évek óta jól működik az iskolagyümölcs program, melynek keretében almát kapnak a gyerekek. A gyümölcsöt szállító vállalkozó ezen a héten többféle zöldséggel és gyümölccsel kedveskedett: répával, paprikával, uborkával és salátával, valamint dinnyével, barackkal, szilvával és szőlővel egészíthették ki az otthonról hozott, vagy az iskolában elfogyasztott tízórait és uzsonnát a diákok. A kezdeményezésnek nagy sikere volt, gyorsan fogytak a lédús gyümölcsök, de a gyerekek boldogan ropogtatták a répát uborkát is. Az egészséges életmód a mindennapos mozgással kiegészülve erősíti az immunrendszert, így nagyobb eséllyel kerülhetőek el az ebben az időszakban gyakori meghűléses megbetegedések is!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1206
mod_vvisit_counterHéten16087
mod_vvisit_counterHónapban64443
mod_vvisit_counterÖsszes4453633

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink