Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Papírgyűjtés a Bartók téren PDF Nyomtatás

A hagyományokhoz híven ismét lesz papírgyűjtés a Bartók téri épületben, szeptember 16-18. között. Az összekötegelt újságokat, papírhulladékot szerdán, csütörtökön 7.30-16:30 és pénteken 7.30-11.30 óra között lehet leadni a gazdasági udvaron lévő konténernél Az első helyezett osztály jutalma 10, a második 5, a harmadik pedig 3 ezer forint amennyiben az általuk gyűjtött hulladék értéke minimum ennek a duplája. Ez az összeg osztálykirándulásra, vagy más egyéb osztályrendezvényre használható fel. A jutalom csak az esetben adható, ha egy osztályból legalább 10 diák hoz papírt! Egyéni elismerésben részesül az a tanuló, aki több mint 150 kilogramm papírt gyűjt össze.

Számítunk a diákok és szülők szokásos lelkesedésre!

Mutassuk meg, hogy ÖKO iskola lévén élenjárunk a szelektív gyűjtésben és a természet megóvásában!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1328
mod_vvisit_counterHéten16209
mod_vvisit_counterHónapban64565
mod_vvisit_counterÖsszes4453755

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink