Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Kitüntetések a tanévnyitó ünnepségen PDF Nyomtatás
A tanévnyitó ünnepségen több, kiemelkedő tanulmányi-, sporteredményt elért, vagy a közösségi életben aktívan résztvevő diákunk vehetett át elismerést.
Iskolánk kiemelkedő kitüntetése az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájáért Emlékérem. A kitüntetést olyan diák kaphatja, aki lelkiismeretes, eredményes munkájával hozzájárult a gyakorlóiskola jó hírnevének öregbítéséhez.  EZÜST fokozatú emlékérmet vehetett át Pethő Martina Andrea a 12. B osztályból, aki kitűnő tanulmányi eredménye mellett, három éve folyamatos résztvevője rajz tantárgyi versenyeknek, egyre jobb eredményekkel. A 2014/15. tanévben megyei és regionális középiskolai rajz versenyen is az első helyet szerezte meg. Magatartása és közösségi munkája példaértékű.

Az emlékérem BRONZ fokozatát Fazekas Edina 11. B osztályos tanuló érdemelte ki. Diákunk a MéDiák online iskolaújság egyik legaktívabb riportere, akinek munkája jelentős országos sikerhez juttatta a lapot, s így az iskolát is.
Ugyanezt a kitüntetést kapta Szilvási István Csongor a 12. B-ből. Jeles tanulmányi eredménye mellett történelemből kiemelkedő teljesítményt nyújtott: tavaly eljutott az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny második fordulójába, valamint az Eszterházy Károly Főiskola Történettudományi Intézete által szervezett versenyek döntőjében, országos 4. és 5. helyen végzett. Az osztály- és az iskolaközösség életében tevékenyen részt vesz, jó példát mutatva.
Farkas Richárd 12. B osztályos tanuló kitűnő tanulmányi eredménye és nyolc tantárgyi dicséretéért könyvjutalmat és elismerő oklevelet vehet át Igazgató úrtól. Ricsi gimnáziumi tanulmányait eddig is jeles tanulmányi eredménnyel végezte, az osztály - és az iskolaközösség aktív tagja, az Egri Caritas rendszeres segítője. Keresztény értékrendjével az osztály példaértékű tanulója.
Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájának „Kiváló Sportolója” díjat az a tanuló kaphatja meg, aki kiemelkedő sporteredményével, magatartásával társainak példát mutat.  A kitüntetés odaítéléséről az iskolavezetés, az ISK és a szülői közösség képviselőiből álló bizottság dönt. Az emlékérmet és a dicsérő oklevelet idén Sebők Klaudia 11. B osztályos tanuló érdemelte ki. A futásban jeleskedő növendékünk versenyfelkészülése miatt a későbbiekben veszi majd át elismerését.
A Művészeti Nevelésért és Tevékenységért Alapítvány 4 diákot díjazott.
Tóth Boglárka 10. A osztályos tanuló, valamint Surányi Zsófia 11. A osztályos diákunk a képzőművészet tagozaton tanulnak, egyenletesen fejlődő, kimagasló teljesítményt nyújtanak. Sikeresen szerepeltek képzőművészeti versenyeken, pályázatokon. Az elmúlt tanévben a megyei és regionális középiskolai rajzversenyen egyaránt első illetve harmadik helyezést értek el.
Báder Elemér és Molnár Dániel 13.c osztályos diákjaink, iskolai ünnepségeink rendszeres szereplői, üde színfoltjai tehetségükkel. Elemér zongorajátékával, Dániel pedig énekhangjával kápráztatja el hallgatóságát.
Diákjainknak gratulálunk, további sok sikert kívánunk!

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1197
mod_vvisit_counterHéten16078
mod_vvisit_counterHónapban64434
mod_vvisit_counterÖsszes4453624

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink