Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Gyakorlóiskolások sikere. Ezüstérem a tanévet lezáró országos döntőn PDF Nyomtatás
Hajdúnánáson rendezték meg június végén a strandröplabda diákolimpia országos döntőjét, Iskolánkat a két napos viadalon a IV. korcsoportos lányok képviselték. A 17 csapatos mezőnyben rangos ellenfeleket sikerült legyőzni, már a csoportmérkőzések során is, így egészen a döntőig meneteltek a lányok.

Csoportjukban a Sümeg, a Hortobágy és a Vértesszőlős csapatát, keresztjátékban a Tatabánya együttesét sikerült legyőzni. Az elődöntőben igazi kihívásnak bizonyult a Kecskemét csapata, akik már 18-13-ra vezettek, de Mocsári Fanni remek nyitássorozatával meglepte a kecskemétieket és megfordította a mérkőzést. Ez a győzelem a döntőt jelentette az egri lányoknak. A döntőben a Nyíregyháza csapata minden játékrészben jobbnak bizonyult így az ezüstéremnek örülhettek a gyakorlóiskolás lányok, akik ismét jelesre vizsgáztak küzdeni tudásból
A csapat tagjai: Mocsári Fanni / különdíj/, Gáspár Krisztina, Kaszás Zsófia, Dobozi Kinga, Helfricht Maray.
Gratulálunk a lányoknak és felkészítőjüknek, Vajda Tiborné tanárnőnek!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1252
mod_vvisit_counterHéten16133
mod_vvisit_counterHónapban64489
mod_vvisit_counterÖsszes4453679

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink