Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Kiváló tehetségpont lett az EKF Gyakorlóiskola és Pedagógiai Intézet PDF Nyomtatás
A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) által felkért Akkreditációs Bizottság döntése értelmében az intézmény 2018. első félévének végéig jogosult használni dokumentumain a „Nemzeti Tehetségsegítő Tanács regionális hatókörű, akkreditált kiváló Tehetségpontja” címet. Az akkreditáció elsősorban a Tehetségpontok működésének, szakmai fejlődésének segítését célozza. Szántó Judit, a Nemzeti Tehetségpont igazgatója értékelésében kiemelte: az akkreditációs folyamat tapasztalatai megerősítették, hogy az intézmény által működtetett Tehetségpont szakmailag hiteles és kompetens tagja a Tehetségpontok egyre bővülő családjának, valamint működésével továbbra is aktív részese a hálózatnak. Az akkreditáció eredményét egy dísztábla is igazolja, mely várhatóan a 2015.szeptemberétől, a következő tanévtől díszíti majd az EKF Gyakorlóiskola épületét.
 
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1208
mod_vvisit_counterHéten16089
mod_vvisit_counterHónapban64445
mod_vvisit_counterÖsszes4453635

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink