Skip to content
Mikulás-kupa, III. kcs-os nemzetközi röplabda torna PDF Nyomtatás

Iskolánk minis fiú röplabdásai két csapattal szerepeltek a debreceni, öt hazai mellett három román csapatot is felvonultató XI. Mikulás-kupán. A maratoni hosszúságú vasárnap végén az egri fiúk a bronzérem megszerzése mellett a kupát is elhódították, ami összességében immáron harmadik alkalommal sikerült.

Végeredmény:

  1. EKF Gyakorlóiskola „A” , Eger
  2. Arany J. Ált Isk., Debrecen
  3. EKF Gyakorlóiskola „B” , Eger

…….

8.   Targu Mures /Románia/

EKF „A”: Kókai Csanád, Molnár Dániel, Nagy Bendegúz, Pál Dominik, Ráki Dániel, Ráki Patrik, Somogyi László

EKF „B”: Barta Dávid, Bódi Milán, Bóta Zsombor, Mező Adrián, Petz Barnabás, Salló Tamás, Varga Gergő    Edző: Vincze Tamás

 

EKF „A”

EKF „B”

A KUPA

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1831
mod_vvisit_counterHéten4709
mod_vvisit_counterHónapban31371
mod_vvisit_counterÖsszes3272800

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink