Skip to content
Adó 1% PDF Nyomtatás
Tisztelt Szülők, kedves Támogatók!

A törvény lehetőséget biztosít arra, hogy minden magyar állampolgár adója egy százalékát közcélra ajánlja fel. Kérjük a kedves szülőket, támogatóinkat hogy a 2014-es SZJA bevallás kapcsán ha tehetik, adójuk 1%-át az Eszterházy Károly Gyakorlóiskolában működő alapítványok egyikének javára ajánlják fel. Az így befolyt összegből többek közt az iskola oktató- nevelőmunkájának, az oktatás eszközeinek, technikai feltételeinek fejlesztéséhez, a tanulók tanórán kívüli sport, kulturális, feltételeinek javításához, a kiemelkedő tehetségű tanulók speciális fejlődési lehetőségeinek támogatásához járulunk hozzá.A SAPIENTIA ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 18571248-1-10
A MŰVELT IFJÚSÁGÉRT ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA : 18573185-1-10
A MŰVÉSZETI NEVELÉSÉRT ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 19134109-1-10

Támogatását ezúton is köszönjük!
 
Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa229
mod_vvisit_counterHéten3358
mod_vvisit_counterHónapban16760
mod_vvisit_counterÖsszes3960932

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink