Skip to content
Szép siker atlétikában Vadkerti Lilitől PDF Nyomtatás
A múlt héten városi bajnok lett, majd néhány nappal később megyei második helyezést ért az atléták diákolimpiáján az 5.c osztályos Vadkerti Lili. E nagyszerű eredményt a III. korcsoportosok távolugró versenyszámában sikerült elérnie. A városi diadalt jelentő 4,46 m-es eredményét a megyei döntőben nagyon kiegyensúlyozott versenyzéssel 9 cm-el sikerült megjavítania, mindössze 7 cm-el elmaradva az egy évvel idősebb, győztes vetélytársától. Lili a 60m-es síkfutásban is holtversenyben városi bajnok lett, míg az ottani időeredményének 0,3 másodperccel történő megdöntése a megyei 6. helyezés elérésére volt elegendő.
Gratulálunk a teljesítményhez, várjuk a folytatást!!!
2014.05.14
.
Foto:infotatabanya.hu
 
Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa49
mod_vvisit_counterHéten3520
mod_vvisit_counterHónapban27252
mod_vvisit_counterÖsszes3427641

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink