Skip to content
Fiú röplabdásaink eredményei PDF Nyomtatás
Több fronton is érdekeltek voltak iskolánk fiú röpisei a tanév végi versenyeken.
Az 5. osztályosok az elmúlt szombaton vettek részt az Országos Mini Kupa kismini kategóriájának versenyén. 13 csapat mezőnyében négy győzelemmel és egy vereséggel az 5. helyezést értük el. Az eredmény kifejezetten sikeresnek mondható a csapatunkat egyedüliként nagyon negatívan érintő megújított szabályrendszer miatt.
A 6-8. osztályosokkal felálló IV. korcsoportosok vasárnap utaztak Budapestre diákolimpiai országos elődöntőjükre. Az országos döntő szinte állandó résztvevői, azaz a kecskeméti fiúk ellen ezúttal nem volt esélyünk, sőt a házigazda Kék Iskola tanulói is jobbnak bizonyultak az ebben a felállásban tapasztalatlan csapatunknál. Bár az ezüstérem közelében voltunk, végül a harmadik helyezésünkért tapsolhatott a csepeli közönség.
A csapat legeredményesebb játékosai ugyanakkor nagy sikert könyvelhettek el azzal, hogy az Országos Gyermek Bajnokságban - a dági elődöntőben 0:2-ről fordítva – bejutottak a legjobb hat csapatot felvonultató döntőbe, amelyet május 16-18. között rendeznek Kecskeméten.
Gratulálunk valamennyi csapatunk tagjainak valamint felkészítőjüknek Vincze Tamás tanár úrnak is!
2014.05.14
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa37
mod_vvisit_counterHéten3508
mod_vvisit_counterHónapban27240
mod_vvisit_counterÖsszes3427629

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink