Skip to content
100 pontból 96 PDF Nyomtatás
Jól szerepeltek diákjaink a Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny megyei fordulóján. Kiemelkedően jó eredményt ért el Kiss Emese 5.c osztályos tanuló, aki 3. lett, a 100 pontból 96-t ért el. Noha a szigorú versenykiírás szerint csak az első jut tovább az országos döntőre, de ez az eredmény is reményteli a jövőt illetően.Koczka Szofia 5.a-ból 7. helyezést ért el, Verebélyi Tünde 8.c pedig a középmezőnyben végzett. Mind a hárman Nagyné Herczeg Éva tanárnő tanítványai. Gratulálunk!
 
Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1222
mod_vvisit_counterHéten16103
mod_vvisit_counterHónapban64459
mod_vvisit_counterÖsszes4453649

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink