Skip to content
Országos 7. hely az aerobic diákolimpián PDF Nyomtatás
Április 26-án szombaton Testnevelési Egyetem adott otthont az aerobik diákolimpia országos döntőjének. A megmérettetésre a területi döntők 5-5 helyezettje jutott tovább, így 10-es döntővel számolhattunk. Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola csapata challenge kategóriában 7. helyezést ért el. A csapat tagjai: László Bernadett, Kormos Klaudia,Bozó Bianka ,Gál Kinga. Felkészítő. Ódor Viktória  Szép eredmény ez elsőre! Gratulálunk a lányoknak és felkészítőjüknek, Ódor Viktória tanárnőnek!
2014.05.07.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa38
mod_vvisit_counterHéten3509
mod_vvisit_counterHónapban27241
mod_vvisit_counterÖsszes3427630

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink