Skip to content
Kattognak a fogaskerekek - Kiemelkedő eredményeket értek el kis matematikusaink PDF Nyomtatás
Több rangos matematika versenyen vettek részt az elmúlt időszakban a gyakorlósok. Április közepén rendezték meg Kecskeméten a Zrínyi Ilona matematikaverseny országos döntőjét, melyen Heves megyét iskolánk több tanulója is képviselte. Kucsma Lehel Péter 5.b osztályos tanulónk az előkelő országos 3. helyezést érte el.
A Heves megyei pedagógiai intézet által szervezett megyei matematikaversenyen 1. helyezést ért el Kucsma lehel Péter az 5. osztályosok között; Szauer András pedig 3. helyezést a hatodikosok versenyében. Felkészítő tanár mindkét versenyen: Garbaczné Olasz Andrea.
A tavaszi szünet utolsó napjaiban hirdették ki az Alapműveleti matematikaverseny eredményeit Hatvanban, melyre iskolánk több tanulója is kapott meghívást. A 4. osztályosok között 4. helyen végzett Pásztor Flóra, 6. helyen Gulyás Bence. Mindkettőjük felkészítő tanára : Göncfalviné Cseh Éva Az ötödikesek között 1. helyet szerzett Dobi Dorina Lili (felkészítő tanára: Tóthné Szűk Erzsébet) 3. hely: Kucsma Lehel Péter (Garbaczné Olasz Andrea).A hatodikosok között 4. helyet ért el Kocsik Nóra (Garbaczné Olasz Andrea).
Gratulálunk a diákoknak és felkészítőiknek!
2014.04.30.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1172
mod_vvisit_counterHéten16053
mod_vvisit_counterHónapban64409
mod_vvisit_counterÖsszes4453598

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink