Skip to content
Továbbjutottak a III. korcsoportos röpis lányaink PDF Nyomtatás
2014.03.26.án (szerdán) iskolánk 5-6. évfolyamos lánycsapata a Pásztorvölgyi Gimnázium együttesét fogadta a Diákolimpia városi fordulóján. A lelkesen játszó Felnémeti csapatot az EKF Gyakorlóiskola gárdája (Helfricht Maray, Dobozi Kinga, Tietze Hanna, Szűcs Laura Szecskó Laura, Sinkó Zsanett, Tóth Jázmin, Nagy Eszter, Horváth Kitti, Apró Anna, Oláh Kinga, Balázs Eszter) rutinosabb játékkal legyőzte, ezzel tovább jutott a 2014.04.28-án, Pétervásárán megrendezendő megyei fordulóra!
Gratulálunk a lányoknak és további jó felkészülést kívánunk a következő mérkőzésekre!
Pogonyiné Kurucz Mónika

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa47
mod_vvisit_counterHéten3518
mod_vvisit_counterHónapban27250
mod_vvisit_counterÖsszes3427638

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink