Skip to content
Igazolt versenyzők között is a legjobbak a gyakorlóiskolás lány röplabdásaink PDF Nyomtatás
Április6-án rendezték meg az Országos Gyermek Röplabda Bajnokság elődöntőjének második fordulóját, Egerben. Iskolánk lány csapata az Egri Városi Sportiskola színeiben indult, az igazolt versenyzők között. A csapatból csak egy játékos, Nagy Orsolya / aki 6. osztályos koráig iskolánkban röplabdázott/, nem intézményünk tanulója.
A lányok derekasan helytálltak, minden ellenfelüket sikerült megverniük, így a csapat reális esélyekkel indul majd az éremért az Országos Döntőben, amit május 16-18.-án rendeznek valószínűleg, Kecskeméten.

Eredmények:
Eger Városi Sportiskola – Békéscsaba 3:1
EgerVSI- MTK 3:0
EgerVSI--Gödöllő 3:0
A csapat tagjai: Benedek Réka, Kovács Kincső, Riczkó Gabriella, Verbélyi Tünde, Kaszás Zsófia, Nagy Orsolya, Helfricht Maray, Gáspár Krisztina Seres Zsófia
Siekres felkészülést kívánunk!
2014.04.10.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa31
mod_vvisit_counterHéten3502
mod_vvisit_counterHónapban27234
mod_vvisit_counterÖsszes3427623

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink