Skip to content
Jól küzdöttek a kézilabdás lányok PDF Nyomtatás
Felsőzsolcán rendezték meg az U9-es korcsoportú lányok régióbajnokságát, ahol az Eszterházy Főiskola Gyakorlóiskolájának 9 éves lánycsapata kiválóan szerepelt. 4 csapatból nagy küzdelemben a 2. helyet vívta ki magának. A két győzelem után a miskolci sportiskola kemény védekezésével nem tudták felvenni a harcot, ezért vereséget szenvedtek.
A mérkőzések eredményei:
Eszterházy KFSC - Felsőzsolca 13:6
Eszterházy KFSC- Hajdúböszörmény 16:12
Eszterházy KFSC- Miskolci VSI      8:15
Külön dicséretet érdemel a három legeredményesebb játékos: Kurucz Aida 24 góllal, Kőszegi Lili 9 góllal, és Kovács Petra 4 góllal A csapat további tagjai: Csirmaz Diána,Csirmaz Viktória,Nagy Alexa,Nagy Diána,Lukács Lilla, Murányi Réka, Kocsik Eszter, Zsunyi Luca, Felkészítő edzőjük: Ódor Viktória tanárnő
2014.04.08.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa104
mod_vvisit_counterHéten3575
mod_vvisit_counterHónapban27307
mod_vvisit_counterÖsszes3427696

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink