Skip to content
Újabb AMI-s siker PDF Nyomtatás
A Vakok és Gyengénlátók Integráló Sportegyesülete a „Jelen és jövő fogyatékos sportja” címmel rajzpályázatot hirdetett. Művészeti iskolánkat Bajzát Emese, Koczka Fanni, Pető Martina, Seres Bettina, Müller Petra, Bíró Petra, Molnár Bence, Ondrék Zsófia és Zsirka Viktória képviselték, alkotásaikat kiállították. Zsirka Viktória pedig I. helyezést ért el. Gratulálunk a tehetséges növendékeknek és felkészítőiknek: Válóczi-Major Katalin és Dr. Mátyás Ferencné Hrk Mária művésztanároknak!
2014.04.07.
 
Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa471
mod_vvisit_counterHéten471
mod_vvisit_counterHónapban14265
mod_vvisit_counterÖsszes3171199

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink