Skip to content
Gimnáziumi röplabdás lányok rendhagyó hete PDF Nyomtatás
Iskolánk gimnáziumi lány röplabda csapata 2014.02.28- án vett részt az amatőr V-VI. korcsoportos városi diákolimpián a Pásztorvölgyi Gimnáziumban. Vegyes érzelmekkel várták ezt a napot a lányok, hiszen tétre menő mérkőzésen még soha nem játszottak (hiszen tavaly óta, a mindennapos testnevelés óra keretében tanulnak röpizni), illetve az ellenfelek tudását sem ismerték. Ennek ellenére nem voltak túlzottan megilletődve és igyekeztek az edző utasításait is betartani. Ennek köszönhetően sikeresen végződött a Gyakorlósok számára ez a rendezvény, hiszen negyedikként (1. Szilágyi Gimnázium, 2. Közgazdasági Gimnázium, 3.  Pásztorvölgyi Gimnázium, 4. EKF Gyakorlóiskola, 5. Gárdonyi Gimnázium), tovább jutott a csapat a megyei döntőre.
Ez a forduló egy hét múlva- március 06.án következett gyöngyösön a Berze Gimnázium tornatermében.
Mint egy tapasztalatszerzésnek volt tekinthető ez a lehetőség, hiszen tudásukat és gyakorlatukat tekintve sem tartoztak az ott szereplő csapatok között az élvonalba. Tisztes helytállás és a minél több pont szerzése volt a cél lányaink számára. Sorsolással kétfelé osztották a résztvevő együtteseket, amely során Berze Gimnáziummal és a Közgazdasági Gimnáziummal kerültek egy csoportba. Ezen mérkőzések végére a harmadik helyen végeztek.  A másik csoportba a Szilágyi, Pásztorvölgyi Gimnázium és a Károly Róbert Szakközép- és Szakiskola versengett. A döntőt a Berze és a Szilágyi Gimnázium játszották egymással, a harmadik és negyedik helyért a Közgazdasági és Károly Róbert Szakközép-. és Szakiskola versengett. A csapatok sorrendje a nap végére: 1. Berze, 1. Szilágyi, 3. Közgazdasági, 4. Károly Róbert, 5-6. Pásztorvölgyi és EKF Gyakorlóiskola.
Ezúttal is gratulálunk a lányoknak (Bajzáth Emese, Bálint Laura, Bögös Lili, Horváth Krisztina, Jambrik Regina, Jambrik Réka, Kövesdy Ágnes, Nagy Brigitta, Novák Nadin, Prokai Evelin, Sipos Katalin, Szabó Anita, Szalóki Csilla)!
2014.03.19.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa36
mod_vvisit_counterHéten3507
mod_vvisit_counterHónapban27239
mod_vvisit_counterÖsszes3427628

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink